Over ons

Maak kennis met It Floats – pontons, drijvers en steigers B.V

Jordi en Koen van It Floats op een terras

Wat we doen & Wie we zijn

Het idee voor It Floats – pontons, drijvers en steigers B.V. is ontstaan in 2021. Wij ( Jordi, Sietse en Koen) zijn drie gepassioneerde ondernemers uit Doetinchem en delen de liefde voor natuur en water. Of het nu gaat om vissen, varen, wonen op het water, of watersport, wij worden enorm aangetrokken door de magie van water en alles wat daarbij hoort.

Wij merkten dat er in Nederland geen bedrijf was dat voor iedere situatie een drijvende oplossing kon bieden. Dit bracht ons op het idee om It Floats op te richten. Ons bedrijf biedt verschillende oplossingen, van de verkoop van kunststof drijvers tot doe-het-zelf pakketten waarbij je alles in huis krijgt om zelf je drijvende constructie te monteren. Daarnaast bieden we ook kant-en-klare producten aan, zoals complete steigers of terrassen.

Voor iedere situatie een passende drijver

Wij zijn de enige partij in Nederland die verschillende kunststof drijvers aanbiedt in diverse groottes en afmetingen. Hierdoor kun je bij ons voor iedere situatie de juiste drijver vinden. Om dit te kunnen realiseren zijn we een samenwerking aangegaan met een producent van drijvers. Met meer dan 12 jaar ervaring en continue productontwikkeling behoren onze drijvers tot het topsegment in de markt.

Neem ccontact op met It Floats

Locatie en contact

Ons bedrijf is gevestigd in Doetinchem en ons magazijn bevindt zich in Almelo. Hier kunnen producten afgehaald worden en monteren we kant-en-klare producten voordat ze op transport gaan.

Wij willen met ons bedrijf zoveel mogelijk mensen blij te maken met het realiseren van hun droomproject op het water! Daarnaast staan wij altijd open voor langdurige samenwerkingen met partners die geregeld constructies op het water bouwen waar kunststof drijvers voor nodig zijn. Wil je meer weten over ons? Neem contact op.