Visvlot

Op zoek naar de mooiste stekken

Een visvlot met de producten van It Floats

De producten van It Floats kunnen perfect worden ingezet als visvlot. Met de omhoog staande boegdrijvers aan de voorkant van het vlot kan deze ook gemakkelijk rondgevaren worden. Ideaal om op zoek te gaan naar de mooiste visstekken!

Drijvend viseiland

Rondvaren met een visvlot

Verken het meer

Bedenk je eigen constructie

Handige tips!

Hoe realiseer ik mijn eigen visvlot?

Een visvlot zet jij gemakkelijk in elkaar met de kunststof drijvers van It FLoats. Hierin zijn er verschillende mogelijkheden.

Stap 1: afmeting en drijvers bepalen

Eerst bepaal je welke drijvers je wilt gebruiken voor dit project. Als het gaat om een visvlot die rond moet varen, dan adviseren wij onze normale drijvers. Als het om een vaste steiger gaat dan adviseren wij onze steiger drijvers. Vervolgens bepaal je wat de afmeting van het visvlot moet zijn.

Stap 2: Montage en hout

Als je weet wat het formaat moet zijn en welke drijvers hier bij horen, dan heb je vervolgens hout nodig om het dek te monteren. Hierin zijn er twee opties: Je koopt alleen de drijvers en zoekt hier zelf hout bij. Ook kun je bij It Floats een totaalpakket bestellen. Zodat jij drijvers, hout, montagemateriaal en een bouwtekening thuis krijgt. Of je het nou zelf regelt, of een “do it yourself” pakket bij It Floats koopt. Met onze drijvers zet jij een visvlot zo in elkaar! Lees hier meer over het monteren van een vlot.

Wat zeggen onze klanten

Een greep uit onze reviews

Nick van Hal
Lees verder
Drijvers, hout etc gekocht om zelf een vlot in elkaar te zetten. De producten lijken van goede kwaliteit. Ook nam een werknemer (Jordi) de tijd om mij goed de adviseren over hoe ik het beste te werk kon gaan. Top!
Markant Outdoorcentrum
Lees verder
Twee vlotten aangeschaft voor op onze locatie. Eén als kanosteiger en de ander als overnachtingsvlot met een tent er op. Top en degelijk materiaal + goede service. Bedankt mannen! 🙂
Vorige
Volgende

3 Verschillende soorten

Voor ieder visvlot de juiste drijvers

Wij bieden verschillende drijvers aan. Zo heb jij voor elke situatie een passende drijver!

soorten_kunststof_drijvers