Drijvende terrassen

Een terras gemaakt op kunststof drijvers

Drijvende terrassen zijn houten constructies die drijven op kunststof drijvers. Droom jij al weg op een heerlijk terras met uitzicht op het water? Bekijk de mogelijkheden van It Floats! 

Verken het meer

Vanaf jouw eigen varend terras

Bedenk je eigen constructie

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het gebruik van een drijvend terras

Met een drijvende terras ervaar je het water en de rust die dit meebrengt op een unieke manier. Hieronder  enkele populaire doeleinden voor drijvende terrassen.

Recreatie en ontspanning: Een van de meest voorkomende toepassingen van drijvende terrassen is voor recreatie. Of u nu wilt zonnebaden, vissen, een duik nemen of gewoon genieten van het uitzicht op het water, een drijvend terras biedt een perfect platform. 

Rondvaarten: In zowel steden als natuurlijke omgevingen zie je steeds meer drijvende terrassen rondvaren. Dit zijn relaxt ingerichte lounge pontons waar mensen, vaak met een koud drankje, aan het genieten zijn van de omgeving. In steden als Utrecht en Amsterdam zie je dit ook vaak als uitje voor bijvoorbeeld vriendengroepen.

Horeca: Restaurants, bars en cafés kunnen drijvende terrassen benutten om klanten een unieke eetervaring te bieden. Want zeg nou zelf; dineren op een drijvend terras, omgeven door water, laat dat biefstukje toch nét iets lekkerder smaken! Ook is dit voor horecaondernemers vaak een mooie manier om hun terrasruimte uit te breiden. Beachclubs kleden een drijvend terras aan met heerlijke ligstoelen om hun gasten te verwennen.

Woonboten: Drijvende terrassen zien we ook veel als een uitbreiding van woonboten en bieden zo extra buitenruimte voor bewoners om van het uitzicht te genieten, te dineren, te ontspannen, of zelfs te tuinieren.

drijvend terras van It Floats in twee delen gemonteerd

Een drijvend terras van It Floats

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van drijvende platformen die onder andere gebruikt kunnen worden als drijvend terras.  

De basis van onze drijvende terrassen bestaan uit 6mm dik kunststof polyethyleen drijvers. Deze drijvers zijn specifiek ontworpen om een solide basis te bieden dat bij normaal gebruik gemakkelijk 15 tot 20 jaar in het water blijft liggen. 

De betimmering, die op de kunststof drijvers wordt aangebracht, geeft het terras een elegante en natuurlijke uitstraling die perfect past in elke buitenomgeving. We werken met vuren vlonderplanken dat geïmpregneerd is en zo bewerkt dat het bestand is tegen vochtige omstandigheden. De combinatie van onze kunststof drijvers met de houten betimmering zorgt voor een drijvend terras dat lang meegaat. Of je nu een plek zoekt om te ontspannen, te zonnebaden, te vissen, of om gasten te vermaken, onze drijvende terrassen zijn de perfecte keuze!

Wat zeggen onze klanten

Een greep uit onze reviews

Nick van Hal
Lees verder
Drijvers, hout etc gekocht om zelf een vlot in elkaar te zetten. De producten lijken van goede kwaliteit. Ook nam een werknemer (Jordi) de tijd om mij goed de adviseren over hoe ik het beste te werk kon gaan. Top!
Markant Outdoorcentrum
Lees verder
Twee vlotten aangeschaft voor op onze locatie. Eén als kanosteiger en de ander als overnachtingsvlot met een tent er op. Top en degelijk materiaal + goede service. Bedankt mannen! 🙂
Vorige
Volgende

Voor ieder terras een passende drijver

3 verschillende soorten drijvers

losse pontons
Standaard drijver
Vanaf  255,00
drijver voor steiger
Steiger drijver
 255,00
xl steiger drijver
2M drijver
 510,00

Standaard constructies of maatwerk

We bieden verschillende standaard constructies aan in ons product overzicht met kunststof drijvers, hout en montagemateriaal. Dit zijn pontons (om te varen) met onze standaard drijvers én drijvende steigers met onze steiger drijvers

Heb jij een andere afmeting in gedachten of een andere drijver? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. 

 

zelf een klein vlot maken
Standaard Ponton
Vanaf  2.415,00
drijvende steiger met kunststof drijvers
Standaard Steiger
Vanaf  1.285,00

Handige tips!

Installatie en onderhoud

Het installeren van jouw drijvend terras met de producten van It Floats is eenvoudig. Elk terras wordt geleverd als een complete kit, inclusief duidelijke instructies voor een doe-het-zelf montage. De drijvers zijn uitgerust met een gegoten regelwerk en voorgeboorde gaten, waardoor het monteren van het houtwerk snel en moeiteloos gaat, zonder dat je gespecialiseerde hulp nodig hebt.

Na de installatie heeft jouw drijvend terras niet veel onderhoud nodig. Het is voornamelijk belangrijk om het terras na de winter weer te ontdoen van de groene algen.  
Een eenvoudige reiniging met water en een zachte borstel is voldoende om jouw terras er seizoen na seizoen prachtig uit te laten zien.

Bekijk de video waarin wordt uitgelegd hoe de producten van It Floats gemonteerd kunnen worden. In de video zie je de “standaard drijvers” van It Floats. De “Steiger drijvers” en de “2M drijvers” worden op nagenoeg dezelfde manier gemonteerd. 

Realiseer jouw droomterras op het water

Start jouw drijvend terras project vandaag!

Ben jij klaar om buitenruimte op het water te creëren? Bekijk de verschillende producten in onze webshop, vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op om jouw project te bespreken. Ons team helpt je graag van concept tot realisatie!

Neem ccontact op met It Floats