Betaalwatervlot en betaalwatersteiger

De basis van drijvende constructies

Drijvers als basis voor een betaalwatervlot

It Floats biedt kunststof drijvers aan, die de basis vormen voor drijvende constructies op het water. Deze producten, gecombineerd met een houten dek, kunnen perfect worden ingezet als visvlot, betaalwatervlot of betaalwater steiger.

Drijvend viseiland

Gemakkelijke montage

Een betaalwatrvlot

Een betaalwatervlot voor ultieme vrijheid

Bij een (karper) betaalwater krijgt een boeker een bepaald stuk van het water toegewezen waar hij mag vissen. Een vlot van It Floats kan worden ingezet als mobiele visstek. Zo kan een boeker zelf bepalen waar hij heen peddelt, om daar vervolgens aan te meren en de hengels uit te varen (met een kleinere rubberboot). Geen vis gevangen die nacht? Dan worden de ankers gelicht en wordt een nieuwe stek gezocht.

Hoe maak ik een betaalwatervlot?

De drijvers die worden gebruikt voor het betaalwatervlot zijn onze standaard drijvers. Dit zijn drijvers van 1.20 cm x 60 x 50, die in de lengte aan elkaar worden geschakeld. Voorop worden boegdrijvers geplaatst met een omhoogstaande punt, waardoor het gemakkelijker is om ergens heen te peddelen. Deze drijvers hebben uitsparingen en voorgeboorde schroefgaten waar balken gemakkelijk in- en vastgezet kunnen worden. Zo kun jij gemakkelijk zelf een vlot bouwen.

betaalwatervlot-it-floats-bv
Visvlot die gebruikt wordt voor het karpervissen

Wat zeggen onze klanten

Een greep uit onze reviews

Nick van Hal
Lees verder
Drijvers, hout etc gekocht om zelf een vlot in elkaar te zetten. De producten lijken van goede kwaliteit. Ook nam een werknemer (Jordi) de tijd om mij goed de adviseren over hoe ik het beste te werk kon gaan. Top!
Markant Outdoorcentrum
Lees verder
Twee vlotten aangeschaft voor op onze locatie. Eén als kanosteiger en de ander als overnachtingsvlot met een tent er op. Top en degelijk materiaal + goede service. Bedankt mannen! 🙂
Vorige
Volgende

Een varend object

Liever niet peddelen, maar echt varen?

Met het betaalwatervlot kun je vrij eenvoudig naar een mooie plekje toe peddelen. Wil je liever dat jouw gasten met een motortje kunnen varen naar een stek? Dan kun je zelf een constructie maken, waarmee je een elektromotor aan het vlot monteert.

Let op: Je maakt dan een varend object waar andere regels bij komen kijken. Jouw varende vlot moet je mogelijk zelf laten keuren.

drijvende steiger mogelijkheden (4)

3 Verschillende soorten

Voor iedere situatie de juiste drijver

Wij bieden verschillende kunststof pontondrijvers aan die hieronder worden weergegeven. Zo heb jij voor elke situatie een passende drijver!

soorten_kunststof_drijvers

Uitleg ponton drijvers

Een vaste betaalwatersteiger

Met de steiger drijvers (1,20 m × 0,80 m × 0,28 m) van It Floats kunnen drijvende steigers worden gemonteerd. Net als bij de normale drijvers zitten hier uitsparingen in waar houten balken in passen, waardoor het geheel gemakkelijk te monteren is.  Niet elk viswater heeft perfecte kanten vanwaar er gevist kan worden. Hier biedt een betaalwatersteiger een ideale oplossing, om toch een prachtige visstek te creëren. Met een tiny house of chalet op de oever en een steiger om de hengels op te positioneren maak je het verblijf helemaal luxe!

Steiger drijvers half afgemaakt met raamwerk en planken

De voordelen van onze producten voor betaalwater eigenaren

 

  • Met een varend vlot bied jij gasten de volledige vrijheid, om hun eigen plan te trekken op zoek naar vis.
  • Een varend vlot inzetten als visstek is een nieuw concept dat meer boekingen op zal leveren.
  • Met het inzetten van een steiger of vlot kun je overwegen de overnachtingsprijs te verhogen.
  • Visstekken die zijn voorzien van een houten drijvende steiger verhoogt de gebruikservaring. Het biedt een fijne plek om op te zitten met uitzicht op het water. Daarnaast is het onderhoud gering, in vergelijking met een natuurlijke stek.

 

drijvende steiger mogelijkheden (10)

Een betaalwatersteiger of betaalwatervlot bestellen

Om zelf een vlot of steiger te maken heb je twee opties:

  1. Je bestelt alleen de drijvers. Vervolgens kun je zelf houten planken en balken kopen en een constructie monteren.
  2. Je bestelt een compleet “doe-het-zelf pakket”. Hierbij leveren wij de drijvers, hout, montagemateriaal en een bouwtekening. Met dit materiaal kun jij jouw drijvende constructie in elkaar zetten.

De prijs

De prijs is geheel afhankelijk van de grootte van de constructie. Ter illustratie: Het vlot in de foto’s is 4.8 m x 2.5 m en kost € 2.603,00 exclusief BTW. Onze losse drijvers kosten € 245,00 per stuk.

Wil jij een project realiseren? Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan maken we graag een offerte op maat.  

Ook wij houden van vissen

Ook wij houden van vissen

Wij van It Floats hebben één gemeenschappelijke hobby en dat is vissen! De een neigt naar snoekvisserij en de andere twee meer naar het karpervissen. Maar de liefde voor het water en alles wat daarin rondzwemt is bij alle drie aanwezig.. Wij vinden het ontzettend leuk om op deze manier onze hobby te combineren met het bedrijf!

Lees hier meer over ons.